El Blog

 
 

Calendario

<<   Octubre 2008  >>
LMMiJVSD
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

Archivos

Sindicación

Alojado en
ZoomBlog
 

FENACO edita el Codi Deontológico de la Professió Naturopática en català

Por FENACO - 4 de Octubre, 2008, 23:16, Categoría: General

Notes de Premsa
04/10/2008
FENACO edita el Codi Deontológico de la Professió Naturopática en català

FENACO edita en català el Codi Deontológico de la Professió Naturopática, Codi que va ser aprovat en reunió ordinària de la Junta Directiva de FENACO de 16 de juliol de 2005, adaptat a la realitat jurídica vigent.

El Codi Deontológico ja ha estat lliurat a en les distintes Administracions Centrals, Autonòmiques i Provincials, perquè coneguin les normes deontológicas per les com ens regim els professionals naturópatas. A més, també ha estat presentat a entitats socials, sindicals, culturals, politicas perquè tinguin coneixement de les nostres regles professionals com garantia d'un servei de qualitat als usuaris dels Serveis de Naturopátia.

La traducció a català és una necessitat emplazada ja pels Col·legiats FENACO de Catalunya i que es va fer palès en l'última edició de Biocultura on un grup de Col·legiats FENACO es van oferir per a traduir-ho i acoblar-ho a la realitat corporativa de FENACO Catalunya.

El Codi Deontológico de la Professió Naturopática es distribueix en els següents apartats:

Preámbulo, Àmbit d'aplicació, Els Principis Professionals, Les Obligacions Professionals, Les Relacions amb la Corporació dels Naturópatas entre si, amb altres Professions Sanitàries i amb altres Institucions, Secret Professional, Qualitat d'Atenció al Client, L'Economia, La Publicitat, Rètols de consulta i especificacions suplementarias, Denominacions Especials, Deure Perfeccionamiento, Exercici de la Naturopatía en les Institucions, Garanties procesales.

Veure Codi Deontológico de la Professió Naturopática en català

Permalink :: Comentar | Referencias (1)

Blog alojado en ZoomBlog.com